Notes on the mask machine!!!

2020-09-02 15:48:51 26

Neotevírejte prosím elektrický box a ultrazvukový systém masného stroje pro neprofesionály nebo údržbáře!Tlak vzduchu masného stroje musí být kolem 05P-06P, prosím, nefungujte pod a nad rozmezí tlaku vzduchu!  

c0c00c2181ccaaed3060c2ee6afb2fe.jpg 81c7414eaa6445f20e2eff42ffa1de1.jpg


Během provozu stroje na masky, prosím, nedotýkejte se elektrických komponentů, jako je ultrazvuková elektrická skříňka, vibrátor (s vysokým napětím, nejprve vybírejte při demontáži), svařovací hlava atd.!Pokud stroj na masky běží, prosím, nedotýkejte se pohyblivých mechanických částí, lopatek, nůžkových částí, vzduchových válců atd. aby se zabránilo nehodám!  


Po nahrazení příslušenství ultrazvukového systému musí stroj na masky nejdříve detekovat a upravit ultrazvukovou frekvenci, než se může zapnout a spustit!Jinak to způsobí poškození ultrazvukového systému a svařovací hlavy!Zkontrolujte těsnost řemenů a řetězů jednou týdně.Olej na mazání by se měl pravidelně měnit pro díly, jako je řetězový řetěz!

一拖一.jpg

  Každý den se má začít kontrolovat zdroj vzduchu a zařízení, pak zapnout hlavní energii, následovaná ultrazvukovým systémem.Když se vypne, vypněte nejdřív ultrazvukový systém a pak vypněte hlavní energii!


V posledních letech se domácí technologie rychle vyvíjela, čímž byla zajištěna přesnost a bezpečnost balení.Aplikace technologií v masných strojích byla velmi rozsáhlá, a mnoho maskových strojů přidalo tuto novou funkci na základě chemie, aby si uvědomili, že stroj může provést výrobek sám za sebe přesně určit hmotnost výrobku.Stroj na masky jedna ku dvěma také přidává technologii k původní technologii, ale na rozdíl od jiných masných strojů, tato technologie byla dále inovována.  


Poté, co stroj na masky jedna ku dvěma vyhraje soutěž, stroj na masky bude použit pouze jedna ku dvěma.Staň se populární Bez ohledu na to, ze kterého aspektu, současný sociální rozvoj masného stroje je odlišný od minulosti, a tempo lidí& 35;39;jeho život se také rychle zrychluje s vývojem tržního hospodářství.