Už jste někdy narazili na trhání pásu, perforaci, korozi atd. Při používání pásového dopravníku?

2020-08-11 14:50:30 13

Síťový pásový dopravník je druh zařízení pro manipulaci s materiálem pro kontinuální dopravu materiálů na určité lince, také známý jako kontinuální dopravník, který lze rozdělit na typ síta a typ řetězu. Dopravník může provádět vodorovnou, nakloněnou a svislou přepravu a může také tvořit linii pro přenos prostoru, která je obecně pevná. Dopravník má velkou přepravní kapacitu a velkou vzdálenost a může také dokončit několik provozních operací současně v dopravním procesu.

Překonává nedostatky roztržení, propíchnutí a koroze pásového dopravníku a poskytuje bezpečný, rychlý a jednoduchý způsob údržby pro zákazníky.

Díky použití modulárního pásového dopravníku a režimu přenosu řetězového pohonu, takže dopravní pás není lehce hadí, odchylka.

Silný pás vydrží řezání, kolize, odolnost proti olejům, voděodolnost a další vlastnosti, takže použití různých průmyslových odvětví nezpůsobí problémy při údržbě, zejména při výměně dopravníkového pásu, plastový pásový dopravník sníží náklady.

Různé materiály pletivového pásu mohou hrát při přepravě odlišnou roli a splňovat potřeby různých prostředí. Díky úpravě materiálů může dopravní pás splňovat přepravní požadavky mezi - 10 ℃ a 120 ℃ pod okolní teplotou.

Pohodlná údržba a dlouhá životnost.